Vanderscheuren doet overnames in verspaningssector

DIKSMUIDEHet metaalbedrijf Vanderscheuren start binnen twee weken de verspaningsafdeling op, die het overnam van het Roeselaarse bedrijf Modular.

 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. IN BEELD. Oudste muziekvereniging van Koekelare viert feest: “Fanfare Sint-Joris plant na 50 jaar nog eens een taptoe”
  PREMIUM
  Koekelare

  IN BEELD. Oudste muziekvere­ni­ging van Koekelare viert feest: “Fanfare Sint-Joris plant na 50 jaar nog eens een taptoe”

  De koninklijke fanfare Sint-Joris van Koekelare is 100 jaar en mag zich de oudste muziekvereniging van de gemeente noemen. Een nieuw logo en een feestbrochure zijn al voorgesteld maar hét hoogtepunt is de taptoe op zaterdag 27 augustus. Speciaal voor het eeuwfeest bladeren we door het album van de fanfare. “We zijn gestart als turnmuziek”, deelt voorzitster Lies Casteleyn (37) een leuk weetje.