Eric Pynebrouck (voorzitter De Tervaetestappers), Katleen Winne (schepen voor volksgezondheid), Piet Osteux (sportdienst) en Nick Lannoo (penningmeester Wandelclub Diksmuide).
Volledig scherm
Eric Pynebrouck (voorzitter De Tervaetestappers), Katleen Winne (schepen voor volksgezondheid), Piet Osteux (sportdienst) en Nick Lannoo (penningmeester Wandelclub Diksmuide). © Benny Proot

Telt Diksmuide de strafste stappers? Doe mee aan de challenge en help de boterstad naar de overwinning

DiksmuideNog tot het eind van de maand loopt de stappenclash. Deelnemers registreren zich en op het einde van de rit weten we welke stad de meeste stappen op de teller heeft staan. Vorig jaar won Lichtervelde. Wie weet is Diksmuide dit jaar aan de beurt.

 1. Ondernemer Johan Goens (69) verloor strijd tegen kanker: “Papa werd op handen gedragen en heeft velen ‘de stiel’ geleerd”
  PREMIUM
  Veurne

  Ondernemer Johan Goens (69) verloor strijd tegen kanker: “Papa werd op handen gedragen en heeft velen ‘de stiel’ geleerd”

  Johan Goens (69) richtte precies 30 jaar geleden in Veurne een bedrijf op gespecialiseerd in verwarming en sanitair. Samen met zijn vrouw wijlen Nicole mag hij terugblikken op een mooi traject. Maar een goeie gezondheid is het hoogste goed en daar liep het voor Johan fout. Twee jaar lang streed hij tegen darmkanker maar hij overleed dinsdag. Zijn dochter Mieke vertelt vol liefde over haar papa.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.