Het directieteam van 't Saam, met Bart Laleman, Sofie Desamps, Isabelle De Keyser en Tommy Es.
Volledig scherm
PREMIUM
Het directieteam van 't Saam, met Bart Laleman, Sofie Desamps, Isabelle De Keyser en Tommy Es. © GUS

’t Saam verwelkomt vanaf 2025 1.500 leerlingen op nieuwe samengevoegde campus

Op de huidige site van ’t Saam campus Cardijn in Diksmuide komt tegen 2025 een gloednieuwe school, met plaats voor maar liefst 1.500 leerlingen. De leerlingen die nu naar ’t Saam Aloysius gaan, zullen binnen zes jaar dus naar de Cardijnlaan moeten verhuizen. Het kostenplaatje van de nieuwbouw is 17 miljoen euro.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Ruim 100 pleziervaarders protesteren op zee: “Als die zeeboerderij verder groeit, moeten we twee uur omvaren”
  Nieuwpoort

  Ruim 100 plezier­vaar­ders proteste­ren op zee: “Als die zeeboerde­rij verder groeit, moeten we twee uur omvaren”

  Tegen de zeeboerderij die Colruyt Group aan het realiseren is een paar kilometer voor de kust van Nieuwpoort, is al langer protest. De pleziervaarders, een honderdtal in totaal, voerden zondagmiddag richting die zeeboerderij om hun ongenoegen te uiten. “Als Colruyt Group zijn plannen doorvoert, dan betekent dat een streep door de toegankelijkheid van onze jachthaven”, vat Maarten Desloovere van Vlaamse Yachthaven het samen.