Jumbo heeft zijn oog laten vallen op deze site langs de Woumenweg
Volledig scherm
PREMIUM
Jumbo heeft zijn oog laten vallen op deze site langs de Woumenweg © GUS

Supermarkt Jumbo heeft zijn oog laten vallen op Diksmuide: openbaar onderzoek is gestart

DiksmuideLangs de Woumenweg in Diksmuide wil supermarkt Jumbo een nieuwe winkel bouwen. Het heeft daarvoor een aanvraag ingediend om een omgevingsvergunning te verkrijgen. Het openbaar onderzoek is net gestart. Zo zien de plannen eruit.

  1. Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongelukte zal het zwaarste zijn”
    PREMIUM
    Middelkerke

    Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongeluk­te zal het zwaarste zijn”

    Op 11 mei 2014 stond de wereld van Joeri Depuydt (29) uit Lombardsijde stil. Hij zat in Mexico toen hij vernam dat zijn geliefde broer Jeroen voor eeuwig 18 jaar zou blijven. Een triest verkeersongeval in Raversijde kostte hem het leven. Nu, zeven jaar later, is Joeri fysiek en emotioneel klaar voor dé uitdaging van zijn leven: de hele Belgische kustlijn aflopen. “Met de steun van Jeroen, zal me dat zeker lukken”, klinkt de sportieveling optimistisch. Een portret van een man die op een bijzondere manier de dood van zijn broer een plaats heeft gegeven.