Met de step op de pumptrack van het pop-upjeugdpark.
Volledig scherm
Met de step op de pumptrack van het pop-upjeugdpark. © GUS

Stunten op wieltjes op pop-upjeugdpark: “Op het echte skatepark is het wachten tot volgende zomer”

DiksmuideOp de vooravond van het verlengde Hemelvaartweekend opent Diksmuide haar tijdelijke jeugdpark op wieltjes bij het sportcomplex De Pluimen. Pannavoetbal, een skatepark en pumptrack zijn tot het einde van de maand dagelijks open van 9 tot 21 uur.

  1. Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongelukte zal het zwaarste zijn”
    PREMIUM
    Middelkerke

    Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongeluk­te zal het zwaarste zijn”

    Op 11 mei 2014 stond de wereld van Joeri Depuydt (29) uit Lombardsijde stil. Hij zat in Mexico toen hij vernam dat zijn geliefde broer Jeroen voor eeuwig 18 jaar zou blijven. Een triest verkeersongeval in Raversijde kostte hem het leven. Nu, zeven jaar later, is Joeri fysiek en emotioneel klaar voor dé uitdaging van zijn leven: de hele Belgische kustlijn aflopen. “Met de steun van Jeroen, zal me dat zeker lukken”, klinkt de sportieveling optimistisch. Een portret van een man die op een bijzondere manier de dood van zijn broer een plaats heeft gegeven.