Peter Verplancke (links) samen met zijn team van Museum aan de IJzer en Tom Waes
Volledig scherm
Peter Verplancke (links) samen met zijn team van Museum aan de IJzer en Tom Waes © Museum aan de IJzer

Site IJzertoren in Eén-programma ‘Verhaal van Vlaanderen’: “Impact van de Eerste Wereldoorlog in Diksmuide komt aan bod”

DiksmuideDe site van de IJzertoren staat op zondag 26 februari centraal in de negende aflevering van het Eén-programma ‘Het Verhaal van Vlaanderen’, gepresenteerd door Tom Waes. Conservator Peter Verplancke duidt er de gebeurtenissen van tijdens en na de Eerste Wereldoorlog.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    7

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.