Diksmuids schepen Marc Deprez wil nog meer windmolens plaatsen. Nu staan er al twee in Nieuwkapelle
Volledig scherm
Diksmuids schepen Marc Deprez wil nog meer windmolens plaatsen. Nu staan er al twee in Nieuwkapelle © Benny Proot

POLL. Kunnen er meer windmolens in Diksmuide? De politici zijn verdeeld

Diksmuids schepen van Energie Marc Deprez (Idee Diksmuide) pleit voor vier extra windmolens en juicht de aanvragen voor kleine en middelgrote turbines goed. Coalitiepartner Lies Laridon (CD&V) vindt dat Diksmuide al zelfbedruipend is als het gaat over windenergie. Maandag brengt Kurt Vanlerberghe (sp.a-open) de windenergie op de gemeenteraad.

1 reactie

 • johan de meester

  2 jaar geleden
  dat de man windmolens in zijn eigen achtertuin plaatst !
 1. Popcorn doorgeven met de mond en samen in het kleedhokje: vijftiger krijgt 40 maanden cel voor verkrachting van 10-jarig dochtertje van ex-partner
  Westende/Diksmuide

  Popcorn doorgeven met de mond en samen in het kleedhokje: vijftiger krijgt 40 maanden cel voor verkrach­ting van 10-jarig dochtertje van ex-part­ner

  Een 51-jarige man uit Westende heeft 40 maanden cel gekregen voor de verkrachting en aanranding van het 10-jarige dochtertje van z'n ex-vriendin. D.H. misbruikte het meisje drie jaar lang. Ze vertelde onder meer hoe ze in de cinema popcorn moest doorgeven met haar mond en hoe de ex van haar moeder tijdens het shoppen steevast meeging in haar kleedhokje.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?