Links: de als visser ondergedoken Jeroen Christiaen uit Diksmuide. Rechts: hoe de politie van Noordoost-Friesland communiceert op sociale media over zijn arrestatie in een keukenkastje bij zijn vriendin, afgelopen vrijdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: de als visser ondergedoken Jeroen Christiaen uit Diksmuide. Rechts: hoe de politie van Noordoost-Friesland communiceert op sociale media over zijn arrestatie in een keukenkastje bij zijn vriendin, afgelopen vrijdag. © JVK/Politie Noordoost Friesland

Ooit ontsnapt door zich te verstoppen in wand van vissersboot, nu aangetroffen in keukenkastje: voortvluchtige crimineel Jeroen Christiaen (43) opgepakt in Friesland

Diksmuide/FrieslandHij bleef uit de greep van de politie toen hij te midden de Waddenzee een wanhoopsdaad veinsde als visser. In werkelijkheid hield hij zich verborgen in de wand van het schip. Een maand eerder stak hij de mobilhome en loods van zijn vader in brand als vergelding voor seksueel misbruik op zijn zussen. Zware jongen Jeroen Christiaen (43) uit Diksmuide liep al zeventien jaar celstraf op, maar drie jaar geleden keerde hij niet terug uit penitentiair verlof. De Nederlandse politie trof hem afgelopen vrijdagavond aan bij zijn vriendin, verstopt in een... keukenkastje.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.