Een sfeerbeeld van een vorige opname van Ment tv in Diksmuide
Volledig scherm
Een sfeerbeeld van een vorige opname van Ment tv in Diksmuide © Ment tv

Meezingen met Margriet Hermans, Sergio en Laura Lynn op Grote Markt

DiksmuideMent-tv strijkt maandag vanaf 18.30 uur neer op de Grote Markt in Diksmuide met in zijn kielzog een rist Vlaamse artiesten. Dat plein is trouwens een zomer lang het mekka voor wie houdt van toffe activiteiten.

 1. Schoonvader (55) blijft maand langer in cel voor moord op Ilir S. (28): “Tevergeefs elektronisch toezicht gevraagd”
  Diksmuide/Nieuwpoort/Koekelare

  Schoonva­der (55) blijft maand langer in cel voor moord op Ilir S. (28): “Tevergeefs elektro­nisch toezicht gevraagd”

  Stephane V. (55) blijft een maand langer in de cel op verdenking van de moord op zijn schoonzoon Ilir S. (28). Die laatste werd in koelen bloede neergeschoten op een pad langs de Ijzer in Diksmuide. De schoonvader ontkent, maar de raadkamer besliste om hem een maand langer aan te houden. “We hadden elektronisch toezicht voorgesteld”, aldus zijn advocaat.
 2. Overal uren aanschuiven aan autokeuringen in West-Vlaanderen vanochtend: “Nationale instanties moeten in actie schieten, want dit is niet vol te houden”
  Play
  West-Vlaanderen

  Overal uren aanschui­ven aan autokeurin­gen in West-Vlaanderen vanochtend: “Nationale instanties moeten in actie schieten, want dit is niet vol te houden”

  “Kom niet vrijdag”, riep gedelegeerd bestuurder Ignace Van Overbeke van KM Keuringsbureau Motorvoertuigen op. Een oproep die in dovemansoren valt. Er was aan alle autokeuringen flink wat chaos, want je kon vandaag ook in West-Vlaanderen voor het eerst zonder afspraak komen. De wachtrijen aan alle keuringscentra in de provincie werd zelfs afgesloten.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.