Illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie © Koen Moreau

Man (44) vervolgd voor aanranding van 14-jarig meisje op bus richting school: “Ze was volledig verstijfd en durfde niet te reageren”

Nieuwpoort/Diksmuide/MiddelkerkeEen 44-jarige man uit Middelkerke moest zich dinsdag verantwoorden bij de strafrechter voor aanranding van een 14-jarig meisje en bezit van kinderporno. Hij riskeert 2 jaar cel. De aanranding zou zich hebben afgespeeld op de bus van Nieuwpoort naar Diksmuide, waarbij de man naast het meisje kwam zitten en haar borsten betastte. “Heel die rit is helemaal niets gebeurd en er is ook geen enkel bewijs”, pleitte zijn raadsman. 

 1. Vrouw (38) die huisarts dag en nacht belaagde nogmaals veroordeeld: ze haalde met mes uit naar OCMW-bediende
  Diksmuide

  Vrouw (38) die huisarts dag en nacht belaagde nogmaals veroor­deeld: ze haalde met mes uit naar OCMW-bediende

  Een vrouw (38) uit Diksmuide, die in mei nog twaalf maanden cel met uitstel kreeg omdat ze haar huisdokter dag en nacht belaagde met telefoontjes, is opnieuw veroordeeld door de strafrechter. Toen ze geld kwam vragen in het OCMW en volgens haar niet snel genoeg bediend werd, ging ze door het lint en haalde ze zelfs een mes boven. Het levert nu nog eens een jaar cel op, opnieuw met voorwaarden. Ze moet aan haar psychische problemen werken.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.