Evelien Popelier, Ingrid Scherrens, Karinina Dejonckheere en Steffie Vandierendonck richten een Lets-vereniging op in groot Diksmuide. Op de foto ook Sabien Meeremans, bestuurslid bij Lets Vlaanderen
Volledig scherm
Evelien Popelier, Ingrid Scherrens, Karinina Dejonckheere en Steffie Vandierendonck richten een Lets-vereniging op in groot Diksmuide. Op de foto ook Sabien Meeremans, bestuurslid bij Lets Vlaanderen © GUS

Letsen dat is tijd kopen en verkopen

Vier dames uit Diksmuide, Houthulst en Staden starten een Letsvereniging op, de tiende in onze provincie. Ik doe iets voor jou, ontvang digitale munten voor mijn tijd en daarmee kan ik op mijn beurt iets vragen aan de groep; dat is het principe van Letsen. Het kwartet organiseert op 26 augustus een startmoment in Diksmuide.

0 reacties

 1. Gouverneur vindt klacht tegen schepen Lievens ongegrond, maar daar laat raadslid Lootens het niet bij: “Ik wil het gevoerde onderzoek zien”
  Koekelare

  Gouverneur vindt klacht tegen schepen Lievens ongegrond, maar daar laat raadslid Lootens het niet bij: “Ik wil het gevoerde onderzoek zien”

  De Koekelaarse liberalen zijn blij dat de gouverneur de klacht van Jolien Lootens als ongegrond heeft bestempeld. Lootens, voormalig N-VA-raadslid en ondertussen onafhankelijke, vond dat schepen Jan Lievens (Open Vld) zijn macht als schepen had misbruikt door reclame te maken voor zijn immokantoor. “Ik vraag meer uitleg aan de gouverneur”, reageert Lootens.
 2. Fransman (20) probeert in Veurne politievrouw van de weg te maaien: “Dat ze kon sterven, had hij als risico aanvaard”
  Avekapelle

  Fransman (20) probeert in Veurne politie­vrouw van de weg te maaien: “Dat ze kon sterven, had hij als risico aanvaard”

  Een 20-jarige Fransman uit Roubaix riskeert 3 jaar cel voor poging tot doodslag op een politie-inspectrice van de lokale politie Spoorkin. De bestuurder, die met de wagen vluchtte omdat hij geen rijbewijs had, bleek er in Avekapelle bij Veurne geen moeite mee te hebben om de agente gewoonweg van de baan te maaien. “Ze kon ternauwernood wegspringen.”