Zo komen de gerechten uit de Foodbox van Notarishuys.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo komen de gerechten uit de Foodbox van Notarishuys. © GUS

LEKKER LOKAAL Takeaway. Foodbox Notarishuys: “Zo gemakkelijk, je hoeft eens niet te reserveren”

DiksmuideNog voor de coronacrisis uitbrak, hadden Jessica en Bert van restaurant Notarishuys in Diksmuide geïnvesteerd in een Foodbox. Die automaat, waarin er zeven dagen op zeven verse gerechten worden gepresenteerd, komt nu extra goed uit. Wij drukten enkele cijfers in en gingen met onze gerechten huiswaarts. Ontdek hier onze andere restaurantrecensies.

  1. Metro Middelkerke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemeester Dedecker: “Er is meer rechtszekerheid in Sicilië dan in België”
    Middelkerke

    Metro Middelker­ke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemees­ter Dedecker: “Er is meer rechtsze­ker­heid in Sicilië dan in België”

    Horecagroothandel Metro in Middelkerke moet van de Raad voor Vergunningsbetwistingen opnieuw sluiten na een klacht van een concurrent. Weer zou het ontbreken van een geldige vergunning voor de parking aan de oorzaak liggen. “Er is al een tijdje er een vete bezig tussen Metro en Horeca Totaal”, stelt burgemeester Jean-Marie Dedecker. Maar bij Horeca Totaal ontkennen ze alle betrokkenheid. Een dankbare restauranthouder nodigde intussen het Metro-personeel uit.