Er hoort ook een passend glas bij een Kieksje.
Volledig scherm
Er hoort ook een passend glas bij een Kieksje. © De Kerkuil

Landbouwers die voor de kiekendief zorgen, drinken nu een Bruin Kieksje... U toch ook?

diksmuideNatuurwerkgroep De Kerkuil laat twee biersoorten brouwen, die ze als relatiegeschenk zal geven aan landbouwers voor hun inzet om de kiekendief te behouden. Uiteraard kan iedereen proeven van het Bruin Kieksje en het Grauw Kieksje. Zo steun je het kiekendievenproject van de vereniging.

 1. ASSISEN. Minnaar van Ellen (37) over hun eerste date, een half jaar voor ze werd vermoord: “Ze vroeg nadien waarom ik haar niet had gekust”
  PREMIUM
  Oekene/Brugge

  ASSISEN. Minnaar van Ellen (37) over hun eerste date, een half jaar voor ze werd vermoord: “Ze vroeg nadien waarom ik haar niet had gekust”

  “Ellen is donderdagavond bij mij vertrokken en ik heb haar niet meer gezien.” De jeugdliefde van de vermoorde Ellen D’Hooghe (37) barstte dinsdagmorgen in tranen uit tijdens zijn getuigenis in het Brugse assisenhof. Ellen wilde Pol Mistiaen (46) voor hem verlaten en moest dat met haar leven bekopen. “Ik ben zeker dat ze voor mij zou gekozen hebben”, vertelde Kurt Dewispelaere (42). De beste vrienden van het echtpaar hadden eerder al een opvallende getuigenis afgelegd.
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring