Juwelier Stefaan Depuydt sluit weldra zijn zaak op de Grote Markt in Diksmuide. Maar hij gaat nog niet op pensioen.
Volledig scherm
PREMIUM
Juwelier Stefaan Depuydt sluit weldra zijn zaak op de Grote Markt in Diksmuide. Maar hij gaat nog niet op pensioen. © GUS

Juwelier Stefaan Depuydt verlaat na 43 jaar Diksmuide: “Nee, ik ga nog niet op pensioen”

Diksmuide, AlveringemJuwelier Stefaan Depuydt (63) is al vier decennia lang een vaste waarde op de Grote Markt in Diksmuide. Binnenkort organiseert hij echter een uitverkoop want hij verlaat de boterstad om een nieuw project te starten in het kleine Alveringemse Hoogstade. “Ik laat mijn klanten niet in de kou”, verzekert Stefaan die zijn plannen uit de doeken doet.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. RESTOTIP. Fiji in Blankenberge: “Locatie, setting én zelfgemaakte loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Fiji in Blankenber­ge: “Locatie, setting én zelfgemaak­te loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”

  Met het Leopoldpark naast de deur, de zeedijk die je bijna kan aanraken en tal van grote parkings in de buurt heeft het nieuwe restaurant Fiji in Blankenberge alvast de locatie mee om tot een succes uit te groeien. Maar van een topzaak verwachten we natuurlijk ook lekker eten. Kan Fiji de verwachtingen inlossen? Lees er hier wat meer over.
  Blankenberge, Brugge