De Diksmuidse leerlingen vormen een ketting tegen pesten.
Volledig scherm
De Diksmuidse leerlingen vormen een ketting tegen pesten. © Benny Proot

IN BEELD. 1.400 leerlingen en 200 leerkrachten van ’t Saam vormen ketting tegen pesten

DiksmuideLiefst 1.400 leerlingen en 200 leerkrachten van ’t Saam in Diksmuide hebben dinsdagmorgen een mensenketting gevormd, van campus Cardijn tot aan campus Aloysius. Ze stonden verspreid over anderhalve kilometer, als sterk signaal dat ze tegen pesten zijn.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. “Zo jammer dat mama overleed net voor de opening van mijn zaak”: Florence start schoonheidsinstituut ‘Go with the Flo’
  PREMIUM

  “Zo jammer dat mama overleed net voor de opening van mijn zaak”: Florence start schoon­heids­in­sti­tuut ‘Go with the Flo’

  “Mama was zo trots op mijn zaak. Van de roze tinten aan de muur tot de handgeblazen lampen, ik heb haar overal bij betrokken.” Het is met een dubbel gevoel dat Florence Werbrouck (25) volgend weekend haar schoonheidsinstituut ‘Go with the Flo’ opent in Koekelare. Haar mama Sabine van Paemel (58) overleed na een moedige strijd tegen kanker. En toch twijfelde Florence niet om de geplande opening te laten doorgaan.
  Diksmuide