Links verdachte Stephane V. en rechts IJzerdijk, het jaagpad waar de moord gebeurde.
Volledig scherm
PREMIUM
Links verdachte Stephane V. en rechts IJzerdijk, het jaagpad waar de moord gebeurde. © Gianni Barbieux/MMB

Het net sluit zich rond van moord verdachte schoonvader: nu ook kruitsporen op handen van Stephane V. (54) gevonden

Diksmuide/Nieuwpoort/KoekelareDe bewijslast tegen Stephane V. (54), de man die verdacht wordt van de moord op zijn schoonzoon Ilir S. (28), wordt behoorlijk onhoudbaar. De schoonvader blijft zijn onschuld uitschreeuwen, maar ondertussen hebben de speurders kruitsporen op zijn handen gevonden. Al wil hij nu ook daar een andere uitleg voor geven.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Van een eerste rondje schaatsen tot de Sint ontmoeten: onze weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Kust/Brugge

  Van een eerste rondje schaatsen tot de Sint ontmoeten: onze weekend­tips in Brugge en aan de kust

  De laatste maand van het jaar is gestart, dus is het kiezen tussen de Sint ontmoeten of al de eerste kerstinkopen doen – of je doet het allebei, natuurlijk. Tussendoor behoort een sportieve rit door de weidse natuur tot de mogelijkheden. Voor elk wat wils in het weekend van 3 en 4 december, blijkt uit onze vijf tips voor uitstapjes in Bruggeaan de kust en in het hinterland.