Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Stefan Van De Weyer

Grote controleactie levert staatskas meteen meer dan 8.000 euro op

Diksmuide/Kortemark/Koekelare/HouthulstDe politiezone Polder (Diksmuide, Kortemark, Houthulst, Koekelare) hield donderdag samen met de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL) en de douane een grootschalige controleactie op het grondgebied. Er werd maar liefst voor meer dan 8.000 euro binnengerijfd aan openstaande boetes, achterstallige belastingen en onmiddellijke inningen. Bestuurders die betrapt werden, kregen namelijk meteen een overschrijvingsterminal onder de neus geduwd. 

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Vluchteling (22) geïnterneerd die minderjarige meisjes lastig viel en politie dreigde te onthoofden
  Diksmuide/Roeselare/Houthulst

  Vluchte­ling (22) geïnter­neerd die minderjari­ge meisjes lastig viel en politie dreigde te onthoofden

  Een 22-jarige Afghaanse vluchteling uit Diksmuide is geïnterneerd na een hele reeks feiten van agressie, weerspannigheid, beschadigingen, diefstal en smaad. De man werd geestesgestoord bevonden door een gerechtspsychiater. Zijn laatste baldadigheid was toen hij in april in Roeselare twee minderjarige meisje lastig viel, een omstaander die wou ingrijpen aanviel en ermee dreigde de politie te onthoofden.