Stad Poperinge
Volledig scherm
© Stad Poperinge

Gemeenschapswacht Diksmuide labelt gratis fietsen

DiksmuideHeb jij een fiets die nog niet voorzien is van een fraudebestendige anti-diefstal sticker? Inwoners van Diksmuide kunnen voortaan hun fiets laten merken bij de gemeenschapswacht.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Will Tura neemt afscheid van podium, zo reageert geboortestad Veurne: “We zullen nooit meer zo’n artiest hebben”
  PREMIUM

  Will Tura neemt afscheid van podium, zo reageert geboorte­stad Veurne: “We zullen nooit meer zo’n artiest hebben”

  Will Tura zette zijn eerste muzikale stappen in Veurne, de stad waar hij als kind opgroeide. “Hij draagt Veurne nog altijd in zijn hart en die liefde is wederzijds. Will Tura is één van ons, vinden wij als Veurnaar”, reageert burgemeester Peter Roose (Veurne Plus). Superfan Monique Duyck (80) volgde haar idool in het hele land, organiseerde concerten met hem in Veurne en legde bussen in naar optredens. “Ik heb al veel Vlaamse zangers gezien, maar geen één kan tippen aan Will.”
  Veurne