De ophokplicht voor kippen en vogels blijft van kracht, ook voor particulieren.
Volledig scherm
De ophokplicht voor kippen en vogels blijft van kracht, ook voor particulieren. © BELGAIMAGE

Geen nieuwe vogelgriepbesmettingen bij pluimveebedrijf, maar ophokplicht blijft van kracht

diksmuideEind vorig jaar werd in een professioneel pluimveebedrijf in Stuivekenskerke bij Diksmuide een variant van het vogelgriepvirus vastgesteld. Het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid (FAVV) liet woensdag weten dat de situatie onder controle is.

 1. Niet op punten, toch wat eng, zo’n coronatest: alle 800 Houthulstse kinderen krijgen wisser in de neus, na uitbraak Britse variant
  PREMIUM
  Houthulst

  Niet op punten, toch wat eng, zo’n coronatest: alle 800 Houthulst­se kinderen krijgen wisser in de neus, na uitbraak Britse variant

  “We tellen samen tot vijf. Hopla, het is klaar. Je bent een superheld.” Het team van de vrije basisschool in Klerken, deelgemeente van Houthulst, doet er vandaag alles aan om de kinderen gerust te stellen tijdens de verplichte testing op het coronavirus, opgelegd door West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé. Ten laatste donderdag zijn de resultaten bekend.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"