Burgemeester Lies Laridon bij het Cashpunt
Volledig scherm
Burgemeester Lies Laridon bij het Cashpunt © GUS

Eigenaar bankautomaten Cashpunt belooft meer netheid en privacy: “Besparingen mogen niet ten koste van de dienstverlening gaan”

DiksmuideGebrek aan privacy terwijl je geld afhaalt, geen biljetten van vijf of tien euro beschikbaar en overal bankbriefjes in het rond. De klachten over het Cashpunt, met verschillende bankautomaten in de Generaal Baron Jacquesstraat in Diksmuide, zijn niet min. In een brief reageert de eigenaar nu.

  1. Kleinzoon (19) van bedenker (82) populaire Picon Saint-André treedt in zijn voetsporen: “Zelfs binnen de familie is het recept een geheim”
    PREMIUM
    Diksmuide

    Kleinzoon (19) van bedenker (82) populaire Picon Saint-An­dré treedt in zijn voetsporen: “Zelfs binnen de familie is het recept een geheim”

    Hij was nog geen 18 toen Diksmuideling Nathan Missiaen (nu 19) zijn Picon Saint-André, met een alcoholpercentage van 16,3 procent, tijdens de coronacrisis commercialiseerde. Grootvader André (82) lanceerde de aperitief in 1986 in Bourgondisch Schild, de horecazaak van zijn dochter in Diksmuide. Daar is het nog steeds het best verkochte aperitief. Maar het recept, dat kent haast niemand. Nu lijkt opvolging én de bewaring van het geheim verzekerd. Een tip van de sluier van het Picon-mysterie opgelicht.