File aan de autokeuring in Diksmuide. Foto: Valeer Mortagne
Volledig scherm
File aan de autokeuring in Diksmuide. Foto: Valeer Mortagne © GUS

Eerste dag zonder afspraak zorgt voor lange rij bij autokeuring in Diksmuide: “Ik wilde een afspraak maken maar die kwam te laat”

DiksmuideNet zoals op veel plaatsen in West-Vlaanderen is het vandaag ook aanschuiven bij de autokeuring in Diksmuide. Daar kan je terecht zonder afspraak en dat hadden veel mensen gehoord. Al om 9 uur ’s morgens strekte de wachtrij zich uit tot aan de uitrit van Delhaize.

  1. “Hoog tijd dat Diksmuide vaart zet achter nieuwe fietspaden”: oppositie kritisch over gebrek aan fietsambitie bij meerderheid
    PREMIUM
    Diksmuide

    “Hoog tijd dat Diksmuide vaart zet achter nieuwe fietspaden”: oppositie kritisch over gebrek aan fietsambi­tie bij meerder­heid

    “Wil de nieuwe beleidsploeg vanaf 2025 fietspaden kunnen aanleggen, dan moet het Diksmuidse stadsbestuur dringend actie ondernemen”, stelt Kurt Vanlerberghe (Vooruit) scherp. Het fietspad in de Rousdammestraat en dat in een deel van de Schoorbakkestraat liggen er, maar wat met de rest zoals de verbinding Esen-Vladslo, Diksmuide-Kortemark en Lettenburg-Alveringem? Schepen Martin Obin (CD&V) reageert, maar brengt niet eenduidig positief nieuws. Een overzicht van alle hangende fietspadendossiers.