De vrouw werd veroordeeld in de rechtbank van Brugge.
Volledig scherm
De vrouw werd veroordeeld in de rechtbank van Brugge. © JHM

Dievegge rooft 34.000 euro van intussen overleden schoonmoeder: “je deed vreugdedansje zeker toen ze stierf?”

Een 43-jarige vrouw uit Diksmuide heeft 1 jaar cel met uitstel en 800 euro boete gekregen omdat ze op schaamteloze wijze op nauwelijks twee jaar tijd liefst 34.232 euro gestolen van haar eigen schoonmoeder. Opvallend is dat S.V. niks van dat geld zal moeten terugbetalen: schoonmoeder S. is intussen overleden en haar enige erfgenaam, de zoon, is samen met de dievegge.

2 reacties

 • Jeanne Thieren

  2 jaar geleden
  Hopelijk moet ze erfbelastingen betalen op die som !
 • Maraia Ceraia

  2 jaar geleden
  Stelen is een misdrijf en moet bestraft worden. Dat die dievegge nu samen is met de zoon van het slachtoffer speelt helemaal geen rol, het blijft stelen. Voor mijn part ging ze 5 jaar de doos in .
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek