Illustratiebeeld. De Diksmuideling nam zijn slachtoffer mee op visuitstap.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. De Diksmuideling nam zijn slachtoffer mee op visuitstap. © RV

Dertiger randt neefje (12) aan op visuitstap en wijt gedrag aan inspuitingen met testosteron: man moet niet meer terug naar gevangenis

DiksmuideEen man (39) uit Diksmuide is veroordeeld tot 32 maanden cel, waarvan het grootste deel met probatie-uitstel, voor de aanranding van zijn 12-jarig neefje en voyeurisme bij een andere minderjarige jongen. De meeste feiten gebeurden tijdens visnamiddagen en -avondjes. De beklaagde wijt zijn seksuele driften aan een behandeling met testosteron om een gebrek aan hormonengroei op te vangen. Hij hoeft door het vonnis niet meer terug naar de gevangenis.

 1. Drive-in, dj en de - volgens topchef Willem Hiele - beste burger van de Westkust: voor een coronaproof feestje moet je in Veurne zijn
  PREMIUM
  De Panne/Veurne

  Drive-in, dj en de - volgens topchef Willem Hiele - beste burger van de Westkust: voor een corona­proof feestje moet je in Veurne zijn

  De vermaarde ‘surfburger’ van Lodewijk David (38) en Alexandra Grandjean (31) uit De Panne ligt morgen en zaterdag voor het eerst in maanden op de grillplaat. Het koppel houdt in Veurne een drive-in, waarvoor smulpapen zich hier inschrijven. Tijdens een coronaveilige party verorber je de ultieme hamburger van de surfers. “Topchef Willem Hiele noemt het de beste streetfood-burger die hij ooit heeft gegeten. Dan bloos je wel even”, zegt Lodewijk.
 2. Blijft horeca dit jaar dicht? Bij ’t Notarishuys is het dankzij takeaway druk, en toch: “Tiende van onze normale omzet”
  PREMIUM
  Diksmuide

  Blijft horeca dit jaar dicht? Bij ’t Notaris­huys is het dankzij takeaway druk, en toch: “Tiende van onze normale omzet”

  Als we biostatisticus Niel Hens mogen geloven, dan gaat de horeca dit jaar niet meer open. Jessica Seys (40) en Bert Boussemaere (42) van restaurant ’t Notarishuys in Diksmuide hebben het in elk geval ook nu nog druk. “Zes dagen op zeven doen we met zijn tweeën onze afhaalservice. We draaien daarmee 10 procent van onze normale omzet”, stelt het koppel.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië