Laurel & Hardy
Volledig scherm
Laurel & Hardy © Film: Stan & Ollie

‘Den dikke en den dunne’ in CC Kruispunt

DiksmuideLaurel & Hardy, bij ons beter bekend als ‘den dikke & den dunne’, vormden een van de populairste komische duo’s uit de filmgeschiedenis. In deze film beginnen de heren aan hun finale theatertournee en dat brengt het nodige drama met zich. 

 1. “Voor een ‘groen’ verblijf betalen gasten graag iets meer”: B&B-uitbaters investeren 230.000 (!) euro in duurzame wellness
  PREMIUM

  “Voor een ‘groen’ verblijf betalen gasten graag iets meer”: B&B-uitbaters investeren 230.000 (!) euro in duurzame wellness

  Genieten van een hottub, sauna of een duik in het zwembad en toch geen hoge energiefactuur moeten betalen. Daarin slagen Olivier Willaert (53) en Tania Clarys (54) van bed and breakfast De Arend in het stadscentrum van Nieuwpoort. Vorig jaar plaatsten ze een waterstofcentrale en nu kunnen ook de gasten extra genieten dankzij de milieuvriendelijke wellness. Hoeveel kost zo’n nachtje duurzaam genieten?
  Nieuwpoort
 1. Dolleman (36) slaat naakte ex-vriendin halfdood in badkamer na avondje stappen: “Als ík je niet heb, dan niemand”
  PREMIUM

  Dolleman (36) slaat naakte ex-vrien­din halfdood in badkamer na avondje stappen: “Als ík je niet heb, dan niemand”

  Een 36-jarige man ging eind vorig jaar zó fel tekeer op zijn appartement in Veurne, dat hij zijn ex-partner halfdood in het ziekenhuis klopte. “Ze sloeg mijn bril van mijn gezicht en daar kan ik niet tegen", verklaarde de beklaagde in de rechtbank. Opvallend: op dat moment was het slachtoffer naakt, want ze was pas in de douche gekropen. Het verhaal van twee ex-partners die het slechtste in elkaar naar boven haalden, met een bijna fatale afloop.
  Veurne
 2. RESTOTIP. Fiji in Blankenberge: “Locatie, setting én zelfgemaakte loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Fiji in Blankenber­ge: “Locatie, setting én zelfgemaak­te loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”

  Met het Leopoldpark naast de deur, de zeedijk die je bijna kan aanraken en tal van grote parkings in de buurt heeft het nieuwe restaurant Fiji in Blankenberge alvast de locatie mee om tot een succes uit te groeien. Maar van een topzaak verwachten we natuurlijk ook lekker eten. Kan Fiji de verwachtingen inlossen? Lees er hier wat meer over.
  Blankenberge, Brugge
 3. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.