Cindy is het gezicht van de zaak
Volledig scherm
Cindy is het gezicht van de zaak © RV

Cindy opent maandag haar winkel boordevol gezonde lekkernijen: “Een mooi aanbod zonder gluten en lactose”

DiksmuideCindylicious opent maandag 15 augustus in de Generaal Baron Jacquesstraat in het hart van Diksmuide. Het is de winkel van Cindy De Witte (35) uit Bovekerke. En ze heeft een duidelijk doel voor ogen.

 1. Heftruckchauffeur opent na foodtruck vast restaurant: “Een droom die eerder toevallig uitkwam”
  PREMIUM
  Koekelare

  Heftruck­chauf­feur opent na foodtruck vast restaurant: “Een droom die eerder toevallig uitkwam”

  Dimitri Thon (47) opent vrijdag 30 september zijn pasta- en burgerzaak Roadhouse Foodbarn op het Concertplein in Koekelare. “De vroegere broodjeszaak die er gevestigd was, hield een uitverkoop. We geraakten aan de praat en zo is mijn nieuwste concept er gekomen”, laat Dimitri weten die ook met een foodtruck rondtoert en barbecuet op verplaatsing. Maar eigenlijk is hij heftruckchauffeur van beroep.
 2. Bijzondere Veldwachter (59) zet patrijzen uit om op te jagen: “Het is net zijn taak om zo’n zaken te vermijden”
  Veurne

  Bijzondere Veldwach­ter (59) zet patrijzen uit om op te jagen: “Het is net zijn taak om zo’n zaken te vermijden”

  Een 59-jarige bijzondere veldwachter uit Veurne werd in oktober 2020 betrapt op het uitzetten van patrijzen. Een illegale praktijk die soms wordt toegepast door jagers om de patrijzen nadien te kunnen neerschieten. Het is net de taak van een bijzondere veldwachter om zo’n zaken tegen te gaan. “Het was niet de bedoeling om ze neer te schieten, maar wel om de patrijzen bestanden in het gebied terug op te krikken”, klinkt het bij de veldwachter.