Els Vuylsteke uit Keiem moest haar winkel sluiten wegens coronavirus, maar plaatste haar bloemen op de graven in plaats van ze weg te smijten
Volledig scherm
Els Vuylsteke uit Keiem moest haar winkel sluiten wegens coronavirus, maar plaatste haar bloemen op de graven in plaats van ze weg te smijten © Benny Proot

Bloemiste Els legt overschot aan bloemen op het kerkhof na onverwachte weekendsluiting

Vrijdagmorgen kocht bloemiste Els Vuylsteke zoals gewoonlijk haar bloemen met het idee dat zaterdag haar drukste dag is. De verplichte sluiting door de coronadreiging lost ze creatief op. “Ik heb de boeketjes thuis geleverd en het overschot leg ik op de begraafplaats”, zegt ze.

  1. Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigingen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”
    PREMIUM
    Koksijde/Gent

    Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigin­gen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”

    Een straf verhaal van succesvol ondernemen, overgoten met spaghettisaus. Peter Van Praet (32) heeft in vijf jaar al elf restaurants van Bavet geopend: tien in België en eentje in Nederland. En dit jaar, in crisistijden, volgen er nóg eens drie. Zijn geheimen? Tien toppings en sauzen. Karaktervolle panden. En een community-gevoel bij zijn klanten. “Ik ben heel blij dat ik de tweede beste spaghettimaker van de wereld ben.” Want aan nummer één kan volgens Peter echt niemand tippen.