15 Vlaams Belangers voeren actie tegen moskeebezoek van leerlingen, 30 politieagenten houden oogje in het zeil

De vijfdejaars van het ’t Saam campus Cardijn in Diksmuide zijn vandaag op schooluitstap naar een moskee in Mechelen en naar het Fort van Breendonk. Dat die studiereis verplicht is, stoort het Vlaams Belang Diksmuide. Daarom voerden ze deze morgen actie.

24 reacties

 • Susie Casteleyn

  2 jaar geleden
  En als we dat niet geloven maken ze ons wat anders wijs. Mijn kinderen zouden niet naar school gaan die dag.
 • Annelies Dewilde

  2 jaar geleden
  Wat een commotie rond een studiebezoek aan een moskee.... Heb ook in die school gezeten en in 1998 eveneens een studiereis gedaan naar Brussel met o.a. bezoek aan moskee. Was een unieke ervaring, zeker in die tijd. Leerlingen krijgen op die manier kans om hun eigen oordeel te vormen. Hopelijk laten ze zich niet vangen aan die polariserende en islamofobie
 • Patrick Weyers

  2 jaar geleden
  Ik moest werken om te overleven. Kon daar dus niet meelopen vermits ik niks gratis krijg zoals anderen.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 jaar geleden
  ONZE kinderen hebben in een moskee NIETS te zoeken. Allereerst : er is geen god, secundo : moslims zijn nu niet bepaald een voorbeeld voor de kinderen : hun grote voorbeeld is Mohammed, een pedofiel!
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Waar importgespuis auto's in brand steekt en winkels plundert zijn er heel wat minder agenten te zien. Maar voor een dozijnl betogers zijn ze wel in overtal present want die VB-ers zullen toch niet met kasseien gaan gooien of de boel in brand steken zodat ze eens ferm de held kunnen uithangen.