DIEST-de halve maan
Volledig scherm
DIEST-de halve maan © Bollen

Zwembad Halve Maan voorlopig vijf dagen in de week open

DiestOp 1 mei start het zwemseizoen in provinciedomein Halve Maan in Diest. Door een tekort aan redders zal het openluchtzwembad voorlopig open zijn van woensdag tot en met zondag.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Speelgoedwinkel Kadulleke stopt na 23 jaar: “Wij nemen afscheid van ons geesteskind, nu alles nog goed gaat”
  PREMIUM

  Speelgoed­win­kel Kadulleke stopt na 23 jaar: “Wij nemen afscheid van ons geestes­kind, nu alles nog goed gaat”

  Bekende speelgoedwinkel Kadulleke in de Hasseltsestraat in Diest sluit na 23 jaar de deuren. De coronaperiode en de daaropvolgende economische crises maakten het de lokale ondernemers niet gemakkelijk. “Ondertussen is onze spruit Kadulleke al een hele jongen geworden en is de tijd gekomen om hem los te laten”, vertellen uitbaters Sven Vandebril en Hilde Wouters.
  Diest