Zijn VW Golf speelde de wegpiraat eveneens kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
Zijn VW Golf speelde de wegpiraat eveneens kwijt. © rv

Wegpiraat (40) met vijf keer levenslang rijverbod vliegt twee jaar de cel in na 57ste veroordeling en moet VW Golf afgeven

TIELT-WINGE/DIESTEen wegpiraat uit Diest heeft van de rechter in beroep geen krediet meer gekregen. Geert G. (40) werd voor de zoveelste maal betrapt op het rijden tijdens een rijverbod en betaalt daar nu de rekening voor. De rechter nam z’n VW Golf af en stuurt hem twee jaar naar de cel. Hij kreeg al vijf maal een levenslang rijverbod, maar dat bracht de man niet tot inkeer.

  1. Beringen haalt op één week tijd 1.068 kilo zwerfvuil op
    Beringen

    Beringen haalt op één week tijd 1.068 kilo zwerfvuil op

    Beringen heeft tijdens de Week van de Handhaving (van 4 tot en met 10 oktober) maar liefst 1.068 kilo zwerfvuil opgehaald. Dat zwerfvuil werd aangeduid met vlagjes, zodat mensen het verschil konden zien in het straatbeeld. “Op deze manier willen we mensen ervan bewust maken dat een propere buurt veel aangenamer is voor iedereen”, zegt schepen van Milieu Tijs Lemmens (Voluit). Het zwerfvuil betrof voornamelijk plastic en blik, maar ook emmers, isolatiemateriaal en andere zaken die voor het recyclagepark bestemd zijn.