Diest-Zwembad
Volledig scherm
Diest-Zwembad © stad Diest

Waterpret tijdens de krokusvakantie in zwembad De Warande

DiestTijdens de krokusvakantie kan je terecht in zwembad De Warande voor een stevige portie plezier.

 1. Jules (32) is met cocktail ‘Tributo’ Belgisch kampioen: “Eerbetoon aan mijn grootmoeder en onze speciale band met Spanje”
  PREMIUM

  Jules (32) is met cocktail ‘Tributo’ Belgisch kampioen: “Eerbetoon aan mijn grootmoe­der en onze speciale band met Spanje”

  Jules Verlinden van De Nieuwe Haan in Diest ‘shakete’ zich maandagnamiddag in cocktailbar BelRoy’s Mas in Antwerpen tot de nieuwe Belgische kampioen in de Tio Pepe Challenge. Hij haalde het met zijn cocktail ‘Tributo’, een eerbetoon aan zijn 94-jarige grootmoeder, van negen andere topbartenders uit heel het land. Verlinden maakt de borst al nat om in mei de Belgische eer te verdedigen in de bakermat van de sherry, het Spaanse Jerez de la Frontera. Wij kregen zijn recept.
  Diest
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.