De politie trok het rijbewijs van de dame meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de dame meteen in. © Bollen

Vrouw (28) test positief op drugs en mag rijbewijs meteen inleveren

 1. Miss België-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwereld in met allereerste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”
  Hasselt/Diest

  Miss Bel­gië-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwe­reld in met allereer­ste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”

  Drie jaar geleden mochten we al met haar kennis maken als Miss België-finaliste, en vandaag is Shana Vanfraechem (22) opnieuw op weg om het podium te veroveren. De ambitieuze jongedame en ingeweken Hasselaar brengt vrijdag haar eerste single ‘LOEV’ uit, mét verschijning van ex-‘Tempation Island’-deelnemer Fabrizio Tzinaridis in de bijhorende videoclip. En het zal niet haar laatste hit zijn. “Mijn twee volgende nummers staan ook al klaar om af te vuren", lacht Shana.
 2. JAC komt vroeger naar Beringen vanwege impact van corona op jongeren
  Beringen

  JAC komt vroeger naar Beringen vanwege impact van corona op jongeren

  Beringen zal samenwerken met het Centrum Algemeen Welzijnswerk Limburg (CAW) om een jongerenaanbod van het CAW, beter bekend als het JAC (Jongeren Advies Centrum), uit te bouwen in Beringen. “Initieel maakten we 85.000 euro vrij om jaarlijks in te zetten vanaf 2022. Door de impact van de coronapandemie op onze jongeren hebben we echter beslist om de middelen vervroegd vrij te maken”, aldus schepen van Jeugd Jessie De Weyer (N-VA).
 1. VS waarschuwen voor gevaren van loopband met deze harde video
  Play

  VS waarschu­wen voor gevaren van loopband met deze harde video

 2. Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails
  Play
  bizarre beesten

  Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails