Stad Diest.
Volledig scherm
Stad Diest. © foto rv

Vraag je bewonerskaart of parkeervergunning aan vanuit je zetel: Stad Diest introduceert digitaal loket

DiestGedaan met aanschuiven en afspraken maken in het stadhuis, want deze week introduceert de Stad Diest het digitaal loket voor bewoners-, werknemers- en zorgverstrekkerskaarten. Vanaf nu kan je dus zelf je bewonerskaart of parkeervergunning aanvragen vanuit je zetel. Mensen die minder goed overweg kunnen met een digitaal loket kunnen uiteraard nog altijd telefonisch contact opnemen of langskomen op het stadhuis. 

 1. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije