Veronique Peeters met de 22ste uitgave van De Rakker.
Volledig scherm
PREMIUM
Veronique Peeters met de 22ste uitgave van De Rakker. © Bollen

Unieke 22ste uitgave van weekblad De Rakker gaat onder de hamer en levert waanzinnig bedrag op

DiestStripfanaten kennen misschien het weekblad De Rakker nog. Tot voor kort telde De Rakker, waar ook Suske en Wisketekenaar Willy Vandersteen aan meewerkte, 21 nummers, maar nu blijkt er toch een 22ste uitgave te bestaan. Verzamelaar Veronique Peeters kon die op de kop tikken. De unieke editie werd afgelopen zondag op de online stripveiling van Vandersteen geveild voor een waanzinnig hoog bedrag. 

 1. Boekenruilkastje in Gulden Wijk moet samenhorigheid vergroten
  Beringen

  Boekenruil­kast­je in Gulden Wijk moet samenhorig­heid vergroten

  Sinds kort kunnen Beringenaren beroep doen op een buurtbudget om via eigen, kleine projecten het leven en wonen in de buurt aangenamer te maken. De inwoners van de Gulden Wijk dienden midden februari als eersten een aanvraag in om de samenhorigheid in hun buurt te vergroten. “In de kapschuur op de hoek van de Coenaert en de Kortebergstraat kon zo een boekenruilkastje worden geplaatst”, zegt schepen van Participatiebeleid Jessie De Weyer (N-VA).
 2. Diests PR-bureau schakelt influencers in voor (her)ontdekking van Wallonië: “Meer te ontdekken dan de Ardennen alleen”
  Diest

  Diests PR-bureau schakelt influen­cers in voor (her)ontdekking van Wallonië: “Meer te ontdekken dan de Ardennen alleen”

  Sound Of C, een PR- en communicatiebureau uit Diest, richtte zich tot voor kort enkel op de markt van buitenlandse reizen. Maar daar kwam het coronavirus stokken in de wielen steken. Het team liet de moed niet zakken en focuste zich dan maar op de binnenlandse markt. Mét succes, want sinds dit jaar mogen ze de toeristische dienst van Wallonië bijstaan op het vlak van ‘influencer marketing’. “Op die manier plaatsen we Wallonië opnieuw op de kaart voor zowel Vlaams- als Franstalig België”, klinkt het.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt