De jongeman moest meteen zijn rijbewijs inleveren.
Volledig scherm
De jongeman moest meteen zijn rijbewijs inleveren. © Bollen

Twintiger onder invloed van drugs moet rijbewijs afgeven

  1. Sjoemelden ambtenaren Regie der Gebouwen bij aanbesteding camerabewaking in gevangenis en asielcentrum? “Er werd gefactureerd, maar niet geleverd”
    PREMIUM
    LEUVEN/STEENOKKERZEEL

    Sjoemelden ambtenaren Regie der Gebouwen bij aanbeste­ding camerabewa­king in gevangenis en asielcen­trum? “Er werd gefactu­reerd, maar niet geleverd”

    Twee ambtenaren en vier andere beklaagden hebben zich in de correctionele rechtbank in Leuven moeten verantwoorden voor gesjoemel bij aanbestedingen van de Regie der Gebouwen. Concreet zou het draaien om werken in de gevangenis van Leuven Centraal en bij Asielcentrum 127bis in Steenokkerzeel. De feiten gaan terug tot 2009 en daarom trekt de verdediging de kaart van verjaring.
  1. Stad Diest richt samen met drie voetbalclubs gezamenlijke jeugdwerking op
    Diest

    Stad Diest richt samen met drie voetbal­clubs gezamenlij­ke jeugdwer­king op

    Alle jonge voetballers in Diest laten profiteren van toekomstige investeringen en intens samenwerken, dat is waar het nieuwe akkoord tussen de Stad Diest en de drie voetbalclubs om draait. Met de ondertekening van deze samenwerking engageren de clubs zich om een overkoepelende vzw op te richten. Het stadsbestuur zorgt op zijn beurt voor een kunstgrasveld op het Oosterlindeveld en een tijdelijke opstart met containerkleedkamers op het natuurgrasveld dat reeds werd aangelegd.