De politie trok het rijbewijs van de man meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de man meteen in. © Bollen

Twintiger moet rijbewijs inleveren na positieve drugtest

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Keermuur verlaagd om doorkijk richting stadhuis en kerk te verbeteren
  Beringen

  Keermuur verlaagd om doorkijk richting stadhuis en kerk te verbeteren

  Al wie regelmatig in Beringen-centrum komt, heeft het vast opgemerkt: de keermuur als je vanuit de collegestraat de markt opdraait is lager geworden. Stad Beringen heeft na een plaatsbezoek aan de markt, in onderling overleg met de aannemer en ontwerper, beslist om een deel van de muur af te zagen. “Hierdoor zal de doorkijk vanop het marktplein richting het nieuwe stadhuis en de kerk aanzienlijk verbeteren. Om de veiligheid voor, al wie zich begeeft op het verhoogde gedeelte van de markt, te behouden, plaatsen we een metalen leuning”, weet burgemeester Thomas Vints (CD&V).
 2. Extra open prikdagen vaccinatiecentrum Aarschot
  Aarschot/Begijnendijk/Bekkevoort/Tielt-Winge/Scherpenheuvel-Zichem/Diest/Halen

  Extra open prikdagen vaccinatie­cen­trum Aarschot

  Het vaccinatiecentrum van Aarschot organiseert de komende weken extra open prikdagen voor alle 18-plussers van de Eerstelijnszone Demerland en Halen. Op die manier willen ze nog zoveel mogelijk mensen op de valreep vaccineren. Wie alsnog een vaccin wil hoeft hiervoor helemaal geen afspraak te maken. Ook 12- tot 17-jarigen kunnen er alsnog een vaccin krijgen.