De Diestse taekwondoschool won ook tijdens deze jaargang 2021-2022 het clubklassement sparring van Taekwondo Vlaanderen.
Volledig scherm
De Diestse taekwondoschool won ook tijdens deze jaargang 2021-2022 het clubklassement sparring van Taekwondo Vlaanderen. © Taekwondoschool Keumgang

Taekwondoschool Keumgang uit Diest voor het vijfde jaar op rij beste club van Vlaanderen

DiestAl voor het vijfde jaar op rij kroont Taekwondoschool Keumgang zich tot beste sparringclub van Vlaanderen. De Diestse taekwondoschool won ook tijdens deze jaargang 2021-2022 het clubklassement sparring van Taekwondo Vlaanderen.

  1. 25ste Paal op Stelten viert jubileum met vernieuwd zaterdagprogramma: “Naast enkele grote kleppers op de affiche, verloten we ook 25 VIP-tickets!”
    Beringen

    25ste Paal op Stelten viert jubileum met vernieuwd zaterdag­pro­gram­ma: “Naast enkele grote kleppers op de affiche, verloten we ook 25 VIP-tic­kets!”

    Paal op Stelten gaat het komend weekend voor een feest zoals vanouds. Voor deze vijfentwintigste editie programmeert de organisatie een sterke line-up met onder andere Natalia, Camille en Metejoor op zondagmiddag. Het zaterdagprogramma wordt vernieuwd en krijgt kleppers zoals Willy Sommers en Helmut Lotti op de affiche.