Burgemeester van Halen Erik Van Roelen (CD&V), Christophe De Graef (Open Diest) van Diest, Hans Vandenberg (CD&V) van Bekkevoort en Manu Claes (CD&V) van Scherpenheuvel stelden met trots hun vaccinatiecentrum in Diest voor.
Volledig scherm
Burgemeester van Halen Erik Van Roelen (CD&V), Christophe De Graef (Open Diest) van Diest, Hans Vandenberg (CD&V) van Bekkevoort en Manu Claes (CD&V) van Scherpenheuvel stelden met trots hun vaccinatiecentrum in Diest voor. © bollen

Stadsmedewerkers zetten familie en collega’s op voorrangslijst voor vaccinatie. Stad Diest opent tuchtonderzoek

DiestIn Diest hebben twee medewerkers van de gemeente, die aan de slag waren in het vaccinatiecentrum, vijf collega’s en nog tien anderen op de voorrangslijst laten plaatsen, zodat ze vroegtijdig een spuitje kregen. Na een hoorzitting heeft het schepencollege beslist om de arbeidsovereenkomst van 1 personeelslid stop te zetten met onmiddellijke ingang. Tegen 3 andere personeelsleden loopt een tuchtonderzoek. Vandaag volgt een tweede hoorzitting door het schepencollege van gelijkaardige feiten bij een ander personeelslid.

  1. Burgemeesters Aarschot en Diest blikken terug op de geslaagde wielerwedstrijd ‘Dwars door het Hageland’.
    Aarschot, Diest

    Burgemees­ters Aarschot en Diest blikken terug op de geslaagde wielerwed­strijd ‘Dwars door het Hageland’.

    Zaterdag vond wielerwedstrijd Duracell Dwars door het Hageland plaats. Het startschot werd gegeven in Aarschot, met een mooie finale op de Citadel in Diest. De renners volgenden een parcours naar de mooiste historische en toeristische troeven van het Hageland. Burgemeester Gwendolyn Rutten (Open VLD) van Aarschot en burgemeester Christophe De Graef (Open Diest) van Diest blikken tevreden terug.