Schepen van Milieu Rick Brans aan een vuilnisbak op de Botermarkt, ook deze zijn al voorzien van een asbakje net als de nieuwe slimme exemplaren die er bij komen.
Volledig scherm
Schepen van Milieu Rick Brans aan een vuilnisbak op de Botermarkt, ook deze zijn al voorzien van een asbakje net als de nieuwe slimme exemplaren die er bij komen. © Bollen

Stad investeert in extra en slimme vuilnisbakken om alles netjes te houden

Diest blijft investeren in een propere en onderhouden stad. Alle publieke vuilnisbakken in de stad en de deelgemeenten worden gedetailleerd in kaart gebracht en vanaf begin juli registreert men tevens elke ophaalronde. Met die info wil de stad de vinger aan de pols houden en uitpuilende vuilnisbakken vermijden.

  1. Online editie van Klankbord buigt zich over toekomst van Paal
    Paal

    Online editie van Klankbord buigt zich over toekomst van Paal

    Dinsdagavond organiseren Paalonline en de ‘Denktank’ een online editie van Klankbord. Ze zullen hier nadenken over de toekomst van onder meer het Dorpspark, De Flandria / Vrijetijdssite, O.C. De Buiting, de Sporthal en de tennis- en padelvelden in Paal. Paalonline en de ‘Denktank’ spannen zich in om op een eigentijdse manier de gemeenschapsvorming in het dorp Paal te ondersteunen en de verbondenheid van de mensen te bevorderen. De online meeting start om 20 uur. Inschrijven is verplicht en kan via een mailtje naar denktank@paalonline.be of via het formulier op www.paalonline.be.