Directeur Goele Grosemans van de secundaire De Prins school trekt met De Prins mobiel on tour om leerlingen van het zesde leerjaar te informeren over hun keuzemogelijkheden volgend schooljaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Goele Grosemans van de secundaire De Prins school trekt met De Prins mobiel on tour om leerlingen van het zesde leerjaar te informeren over hun keuzemogelijkheden volgend schooljaar. © Dirk Desmet

Prins on tour is het alternatief voor de traditionele opendeurdagen bij school De Prins in Diest

DiestDe directeur en leerkrachten van de secundaire school De Prins in Diest brengen de volgende weken een bezoek aan de lagere scholen in de buurt om de schoolkeuze voor de leerlingen te vergemakkelijken. Op die manier zorgen ze voor een coronaproof alternatief onder de noemer ‘De Prins on tour’. Donderdag 25 februari draaiden ze al eens proef in de lagere school  De Kleine Prins en wij waren er bij. 

 1. Parkeerplaatsen voor mensen met beperking voortaan digitaal aangegeven: “Maak er aub geen gebruik van zonder geldige parkeerkaart”
  Diest

  Parkeer­plaat­sen voor mensen met beperking voortaan digitaal aangegeven: “Maak er aub geen gebruik van zonder geldige parkeer­kaart”

  Parkeerplaatsen voor mensen met een beperking zijn in Diest voortaan digitaal aangegeven. Schepen van toegankelijkheid Maurits Vande Reyde (Open Diest) roept tevens op om de plaatsen niet te gebruiken zonder geldige parkeerkaart. “De stad Diest heeft de parkeerplaatsen digitaal beschikbaar gesteld. Ze staan voortaan aangegeven op veel gebruikte diensten als Google Maps, de website van de stad en een resem andere apps”, aldus de schepen.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug