Verder schreven de agenten nog vijf GAS boetes uit wegens foutief parkeren.
Volledig scherm
Verder schreven de agenten nog vijf GAS boetes uit wegens foutief parkeren. © Bollen

Politie laat wagen takelen van bestuurder met vervallen rijbewijs

DiestPolitie Demerdal-DSZ hield zondag enkele verkeerscontroles op verschillende locaties binnen de zone. Eén bestuurder legde een positieve ademtest af en twee anderen een positieve speekseltest. Daarboven kreeg één persoon een pv wegens drugbezit.

  1. REPORTAGE. Onze man waagt zich tussen de kruisboogschutters: “Drie man achter elkaar kan je in theorie aan één pijl spiesen”
    PREMIUM

    REPORTAGE. Onze man waagt zich tussen de kruisboog­schut­ters: “Drie man achter elkaar kan je in theorie aan één pijl spiesen”

    “Een appel op het hoofd zetten en dan met onze kruisboog schieten? Daar doen we niet aan mee, ook niet als ontgroeningsritueel”, lacht Marc De Koninck. Gelukkig maar: de Koninklijke Kruisboogclub Help U Zelve, een van de oudste van het land, kan elk lid maar al te goed gebruiken. Toch komt er heel af en toe jong geweld bij. Emilie Aerts (15), bijvoorbeeld: geboren zonder rechterhand, maar intussen verbluffend goed bezig. “Ik doe weldra mee aan het BK.” Op bezoek bij de gepassioneerde pijlschutters.
    Leuven