Politie klist 182 hardrrijders

 1. Stad Diest pakt uit met eigenzinnig stadsfestival om erfgoedlocaties in de kijker te zetten: “de kerk wordt een rocktempel”
  PREMIUM
  Diest

  Stad Diest pakt uit met eigenzin­nig stadsfesti­val om erfgoedlo­ca­ties in de kijker te zetten: “de kerk wordt een rocktempel”

  Stad Diest pakt van 3 tot 26 september uit met een nieuw stadsfestival dat ‘Re:lict’ werd gedoopt. Tijdens dit eigenzinnig evenement lijkt straks niets meer op wat het was: het kerkkoor wordt een rockband, het refugiehuis een hotel, en de Grote Markt een catwalk. Vier weekends lang presenteert de stad dit gekke festival met activiteiten in en rond negen al even bijzondere plekjes.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.