De politie trok het rijbewijs van de man meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de man meteen in. © Bollen

Pakjesdrager onder invloed van cocaïne

 1. ASSISEN. Huisarts zet beschuldigde weg als een psychisch zwaar ziek persoon: “Alinda is iemand zonder emoties en extreem narcistisch”

  ASSISEN. Huisarts zet beschuldig­de weg als een psychisch zwaar ziek persoon: “Alinda is iemand zonder emoties en extreem narcis­tisch”

  In het Leuvense assisenhof staat de 47-jarige Alinda Van der Cruysen deze week terecht voor de gruwelijke dubbele moord op twee bejaarde familieleden, 29 jaar geleden in Tienen. De Antwerpse was toen 18 jaar. “Een barbaarse marteling”, omschrijft de wetsarts de lijdensweg van Jules Bogaerts (81) en Jeannette Jacobs (78). Het was pas vier jaar geleden dat Van der Cruysen door nieuw DNA-onderzoek gelinkt kon worden aan de feiten. Het gerecht ging altijd uit van twee daders, maar een tweede verdachte werd nooit gevonden.
 2. Twee auto’s botsen op Basilieklaan
  Scherpenheuvel

  Twee auto’s botsen op Basi­lieklaan

  Op de Basilieklaan in Scherpenheuvel-Zichem zijn maandag rond 12 uur twee auto’s gebotst. Een 23-jarige man uit Bekkevoort reed met zijn wagen in de richting van Aarschot. Ter hoogte van het kruispunt met de Prins Alexanderstraat zag hij een stilstaand voertuig op het fietspad met de rechterrichtingsaanwijzer in werking. Plots vertrok dit voertuig, bestuurd door een 62-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem, en sloeg links af. Een aanrijding was niet meer te vermijden. Beide wagens waren door de aanrijding niet meer rijvaardig. Er raakte niemand gekwetst .
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas