De motorrijder werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
De motorrijder werd overgebracht naar het ziekenhuis. © Bollen

Motorrijder gewond bij ongeval

 1. Chris Caubergs kreeg twee jaar geleden borstkanker, aan de start van de campagne vertelt ze haar verhaal: “Leuven werd op dat moment Tsjernobyl voor mij”
  PREMIUM
  Diest

  Chris Caubergs kreeg twee jaar geleden borstkan­ker, aan de start van de campagne vertelt ze haar verhaal: “Leuven werd op dat moment Tsjernobyl voor mij”

  Dinsdag 19 oktober is het wereldborstkanker dag. Met dit jaar Diest als gaststad voor de allereerste Europese Pink Duck Race in de strijd tegen borstkanker mét publiek. Maar liefst 1 op 8 vrouwen wordt getroffen door borstkanker. Dit betekent dat elk jaar, in Europa, 500.000 mensen borstkanker krijgen en 125.000 eraan overlijden. Zo kreeg ook Chris Caubergs uit Diest enkele jaren geleden het verdict: borstkanker. Op de startdag van de campagne vertelt ze haar verhaal.
 2. Twee jonge filmmakers verloren vader en maakten hierover ‘Moonlighter’ : “Omdat ouders nooit sterven”
  PREMIUM
  Hoegaarden/Tienen/Aarschot/Rotselaar

  Twee jonge filmmakers verloren vader en maakten hierover ‘Moonligh­ter’ : “Omdat ouders nooit sterven”

  Vrienden Ruben Goffin (32) en Kane Adams (31) verloren allebei onlangs hun vader. Door corona groeiden ze tijdens lange wandelingen steeds verder naar elkaar toe. De twee spraken openlijk over hun verlies en verdriet. Uiteindelijk groeide het idee om hierover een film te maken. Deels gebaseerd op het leven van Kane en zijn vader, aangevuld met pure fictie.