Politiegebouw Demerdal-DSZ
Volledig scherm
Politiegebouw Demerdal-DSZ © Bollen

Mensen opgelicht door goedkope houtpellets op valse webshop

Scherpenheuvel-Zichem, DiestDe politiezone Demerdal-DSZ heeft deze week drie klachten binnengekregen van mensen die opgelicht werden door een dubieuze webshop.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Loois geHANDELd Award 2022 voor Gie Reynders en Koen Sterckx
  Tessenderlo

  Loois geHANDELd Award 2022 voor Gie Reynders en Koen Sterckx

  Bijna drie decennia lang waren Gie Reynders als voorzitter van de Lokale Handelsraad en UNIZO en Koen Sterckx als voorzitter van het Loois Handelsteam actief. Tijdens hun voorzitterschap hebben ze Tessenderlo Winkeldorp stevig op de kaart gezet en de belangen van Looise ondernemers verdedigd. Als blijk van erkenning ontvingen beide heren de Loois GeHANDELd Award 2022. De award is een prestigieuze Looise prijs voor een bijzondere handelsprestatie voor Winkeldorp Tessenderlo. Burgemeester Karolien Eens (Vooruit) en kersverse voorzitter van het Loois Handelsteam en de Lokale Handelsraad Patrick Jacobs overhandigden deze tijdens de After Work Party van UNIZO als afsluiter van het Weekend van de Klant.