Liliane zorgt voor mama en stiefpapa: “Mama gaat nooit naar een zorgcentrum”
Volledig scherm
PREMIUM
Liliane zorgt voor mama en stiefpapa: “Mama gaat nooit naar een zorgcentrum” © repro dirk desmet

Liliane Saint-Pierre zorgt in lockdown voor mama (93) en stiefvader (96): “Ik mis mijn man nu heel erg”

Liliane Saint-Pierre (71) zit in lockdown maar niet in haar eigen kot. De zangeres woont in bij haar moeder en stiefvader want die redden het niet alleen. “Mijn stiefvader is 96 en mijn mama 93”. Vervelen doet ze zich niet, hoewel ze heel graag zou verderwerken aan haar nieuwe cd maar dat lukt niet nu even niet want daarvoor moet ze naar de opnamestudio. Tijd voor een uitgebreide babbel met deze sterke en boeiende vrouw. Benieuwd hoe andere Bekende Vlamingen de lockdown beleven? Een overzicht vind je hier.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Esthée (10), bekend van haar ‘Nieuws Flech’ op één A4'tje, geeft nu tip aan Sint en Piet: “Als je niet komt is het spijtig, kom je wel dan moet je 2 weken in lockdown"
  PREMIUM
  Diest

  Esthée (10), bekend van haar ‘Nieuws Flech’ op één A4'tje, geeft nu tip aan Sint en Piet: “Als je niet komt is het spijtig, kom je wel dan moet je 2 weken in lockdown"

  De Sint....Heel wat kinderen kijken er nog steeds naar uit. Ook ten huize van Esthée Schoeters is het nog steeds een jaarlijkse traditie. Met Sinterklaas krijgen ze ieder jaar cadeautjes van de lieve, oude man uit Spanje. Esthée kroop nu al in haar pen en schreef een brief aan de Sint en Piet. Toen haar mama gisterenavond de keuken opruimde, ontdekte ze de brief van dochterlief. Toen ze het laatste zinnetje las, kon ze haar lachbui niet meer bedwingen en plaatste hiervan een post op Facebook, wat tal van leuke reacties opleverde.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'