KSD
Volledig scherm
KSD © KSD

Leerlingen KSD houden zitstaking op de speelplaats

DiestDinsdag 21 september was het in KSD even een bizar moment toen ongeveer 250 leerlingen van de derde graad op de speelplaats een zitstaking hielden. De leerlingen waren het niet eens met een beslissing van de directie en besloten met z’n alle in opstand te komen. 

 1. Liesje Boeckx uit Aarschot exposeert op de kunstroute: “Ik wil vrouwen zelfzekerder maken en terug in hun kracht zetten”
  Aarschot

  Liesje Boeckx uit Aarschot exposeert op de kunstroute: “Ik wil vrouwen zelfzeker­der maken en terug in hun kracht zetten”

  Tijdens de vier weekends van november zetten kunstenaars uit de regio Noord-Oost Hageland hun ateliers en tuinen open voor het publiek tijdens de kunstroute. Zo ook Liesje boeckx (38) uit Aarschot. Dit creatieve talent stond in het verleden al op het cultuurweekend van het kasteel van Horst, maar sinds de lockdown heeft ze haar innerlijke reflectie gevonden. Met een combinatie van creatieve therapie, dans en schilderen wil ze vrouwen empoweren.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.