Laatste kans tot vaccinatie. Het vaccinatiecentrum doet een oproep aan alle jongeren en herkansers om met hun uitnodiging aan de slag te gaan.
Volledig scherm
Laatste kans tot vaccinatie. Het vaccinatiecentrum doet een oproep aan alle jongeren en herkansers om met hun uitnodiging aan de slag te gaan. © ROBIN UTRECHT

Laatste kans op vaccinatie in VC Den Amer in Diest

DiestDe eerste 12 tot 15-jarigen - geboortejaar 2009 - uit Bekkevoort, Diest, Halen of Scherpenheuvel-Zichem zijn uitgenodigd voor hun vaccinatie in Den Amer. Duizend 16 tot 18-jarigen kregen al minstens een eerste prik. Daarmee is het einde van de vaccinatiecampagne in zicht. Ook mensen die niet zijn ingegaan op hun eerste uitnodiging of mensen die hun tweede dosis hebben gemist, krijgen nog tot en met 15 september een laatste kans in Den Amer. Daarna sluit het vaccinatiecentrum haar deuren en kunnen we er weer volop culturen.

  1. Nog geen uitspraak over cannabisplantages in voormalige stripteasebar
    Aarschot

    Nog geen uitspraak over cannabis­plan­ta­ges in voormalige striptease­bar

    Het Brusselse hof van beroep doet pas op 6 oktober uitspraak over het dossier rond de cannabisplantage in de voormalige striptease-bar EXIT. Eerder vorderde het parket-generaal gevangenisstraffen van zeven en acht cel jaar tegen twee Albanese broers die betrokken zouden zijn geweest bij zes cannabisplantages. Volgens het parket-generaal waren de twee broers A. en S. de organisatoren van de zes plantages, maar dat spreekt de verdediging met klem tegen.