De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen. © Bollen

Kindjes ongedeerd bij kop- staartaanrijding

 1. Poetsvrouw Saskia Cruits (41) in RZ Tienen: “Patiënten zijn dankbaar dat je hun kamer schoonmaakt. En dat babbeltje erbij doet zichtbaar wonderen”
  PREMIUM
  Tienen

  Poetsvrouw Saskia Cruits (41) in RZ Tienen: “Patiënten zijn dankbaar dat je hun kamer schoon­maakt. En dat babbeltje erbij doet zichtbaar wonderen”

  Het aantal nieuwe coronabesmettingen in België mag dan wel lichtjes dalen, in de ziekenhuizen is het al maanden alle hens aan dek. Dat is in het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen niet anders. Niet enkel dokters en verplegers krijgen er te maken met covidpatiënten, élke medewerker draait er op volle kracht in de strijd tegen het virus. Onze reporter Kristien Bollen kijkt twee weken lang binnen in het ziekenhuis, en laat zich leiden door de verhalen van artsen, verplegers, ondersteunend personeel en patiënten.
 1. Taxichauffeur en bestuurder zonder rijbewijs lopen tegen de lamp bij verkeerscontrole
  Diest

  Taxichauf­feur en bestuurder zonder rijbewijs lopen tegen de lamp bij verkeers­con­tro­le

  De lokale politie Demerdal-DSZ organiseerde donderdag tussen 17 en 1 uur een verkeerscontrole met 6 medewerkers. Er werd gecontroleerd in Scherpenheuvel-Zichem aan de Diestsestraat en Mannenberg en in Diest aan de Halensebaan. Een 36-jarige man uit Diest bleek onder invloed van drugs te rijden. Een bestuurder van een Pools voertuig had dan geen rijbewijs. Hij mocht zijn voertuig laten staan. Verder werden er inbreuken vastgesteld op onaangepast rijgedrag en keuring. Een taxichauffeur bleek niet ingeschreven aan het werk te zijn. Na middernacht werden er nog 2 corona-pv’s opgesteld wegens het negeren van de avondklok.
 1. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud

 2. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?