Geert Henkens voor de grond waar straks negen padelterreinen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Henkens voor de grond waar straks negen padelterreinen komen. © Dirk Desmet

Karteria sportcentrum in Diest lonkt naar de toekomst met negen padelterreinen en nieuwe fitnessruimte

DiestAls alles goed gaat kan sportcentrum Karteria in Diest begin april negen nieuwe padelterreinen inhuldigen. Daarnaast verhuist de fitness op termijn naar een nieuw gebouw want de bestaande ruimte is te klein geworden. 

 1. Stad Halen helpt 85-plussers naar het vaccinatiecentrum gaan
  Halen

  Stad Halen helpt 85-plus­sers naar het vaccinatie­cen­trum gaan

  Vanaf maandag 15 maart gaat het Vaccinatiecentrum Den Amer in Diest open voor 85-plussers van Halen, Bekkevoort, Diest en Scherpenheuvel-Zichem. De eerste uitnodigingen zijn ondertussen verstuurd. De stad Halen deed reeds een oproep naar de mensen uit de omgeving van senioren om hen te helpen met het in orde maken van de afspraak. “Verder zullen we als stad ook vervoer voorzien voor de mensen die niet ter plaatse geraken”, vertelt burgemeester van Halen Erik Van Roelen (CD&V). Vanaf dinsdag kan je op weekdagen tussen 9 en 16 uur bellen naar het callcenter met al je vragen. Dat doe je het op het nummer 013/35.32.22.
 2. Na commotie in Grimbergen: In Aarschot en Diest komt 10% van de vaccinatielijst ook niet opdagen, hoe pakken zij het aan?
  PREMIUM
  Diest/Aarschot

  Na commotie in Grimbergen: In Aarschot en Diest komt 10% van de vaccinatie­lijst ook niet opdagen, hoe pakken zij het aan?

  In Grimbergen is commotie ontstaan omdat honderd mensen die zich op een interne reservelijst, samengesteld na een oproep op Facebook, hadden gezet afgelopen weekend al een eerste prikje kregen. Dat gebeurde omdat heel wat zorgverleners niet opdaagden. Hoe pakken ze zoiets aan in Aarschot en Diest? Daar komt zo’n 10% van de mensen immers ook niet opdagen.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan