De ooievaar werd onmiddellijk terug aanvaard.
Volledig scherm
De ooievaar werd onmiddellijk terug aanvaard. © Ivan Vlietinck

Jonge ooievaar weer thuis na plons in het water

DiestEnkel dagen geleden werd de brandweer van Diest opgeroepen om één van de jonge ooievaars uit het water te halen. Het diertje werd overbracht naar het Natuurhulpcentrum in overleg met de boswachter.

 1. Horecazaak en massagesalon van Alexandra en Kris krijgt nergens brandverzekering, tenzij ze duizenden euro’s meer betalen: “Wij willen een brandverzekering zoals elke normale mens”
  PREMIUM
  Diest

  Horecazaak en massagesa­lon van Alexandra en Kris krijgt nergens brandverze­ke­ring, tenzij ze duizenden euro’s meer betalen: “Wij willen een brandverze­ke­ring zoals elke normale mens”

  Een brandverzekering afsluiten in de erotische sector anno 2022, hoe moeilijk kan het zijn? Moeilijk! Zo getuigen Alexandra Moreels - onlangs te zien in de Eén-reeks ‘Het oudste beroep’ - en haar man, Kris Reekmans. Het koppel baat al enkele jaren een erotisch massagesalon uit in Diest. Recent namen ze een zaak over in Bekkevoort. Die willen ze omtoveren tot een horecazaak, massagesalon en wellnessfaciliteiten. Maar er is één probleem: ze krijgen nergens een brandverzekering.
 1. Carina Jankowski is lijsttrekker voor Vooruit Diest
  Diest

  Carina Jankowski is lijsttrek­ker voor Vooruit Diest

  Met nog 2 jaar te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen, maakte Vooruit Diest dit weekend haar lijsttrekker bekend. Voorzitter en gemeenteraadslid Carina Jankowski, zal de Diestse socialistische lijst trekken. Haar politieke carrière startte 10 jaar geleden met haar eerste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. “Ik ben bijzonder trots dat onze Algemene Ledenvergadering mij het vertrouwen gaf om onze lijst te trekken. We gaan heel duidelijk onder de naam ‘Vooruit’ naar de verkiezingen. We willen en hoeven ons niet onder een andere naam te verschuilen.”